Jääkiekko vedonlyönnin kohteena

Me suomalaiset elämme ja hengitämme jääkiekko ja pienestä pitäen. Ei siis ole mikään ihme, että jääkiekko on Suomen suosituin ja seuratuin laji ja samalla se on myös suomalaisten suurin ylpeydenaihe. Suomi pelaa todella laadukasta kiekkoa ja NHL:ää seurataan kuin kuuta nousevaa. Suuren suosionsa ansiosta jääkiekko on kautta aikojen ollut myös suomalaisten vedonlyöjien suosikkilaji. Etenkin MM-kisat, mutta myös pienemmät sarjat, keräävät innokkaita seuraajia niin perinteisissä kotikatsomoissa kuin myös vedonlyöntipiireissä.

Jos urheiluvedonlyönti on sinulle vielä tuntematon maailma, olemme keränneet alle muutaman perusvinkin, joiden avulla pääset nopeasti veikkauksen makuun ja jännittämään seuraavaa suurta ottelua entistä kovemmin. Vaikka vedonlyönnin on ensisijaisesti tarkoitus tarjota viihdettä, voi järjestelmällinen veikkaaminen tehdä tästä mukavasta harrastuksesta myös voittavaa. Ennen kuin lähdet veikkaamaan on hyvä muistaa, että vedonlyönnin tärkeimpiä osa-alueita ovat oikeanlainen pelikassan hallinta, huolellinen kirjanpito ja markkinoiden parhaimpien kertoimien löytäminen ja hyödyntäminen.

Keskity sarjoihin, jotka tunnet parhaiten

Kuten kaikessa muussa vedonlyönnissä, myös jääkiekkoveikkauksessa on aina suositeltavaa keskittyä niihin sarjoihin, jotka tuntee parhaiten. Kansainväliset veikkaussivustot tarjoavat usein todella laajan valikoiman sarjoja ja NHL:n lisäksi vetoa pääsee lyömään muun muassa SM-liigan, AHL:n, Elitserienin ja jopa Mestisin matseista. Suomessa suosituin lätkäsarja on tietenkin kotimainen Liiga, jonka vuoksi tähän sarjaan on tarjolla myös eniten vedonlyöntikohteita. Tänä vuonna tärkein jääkiekkotapahtuma on tietenkin Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningin kisakaupungissa järjestettävä Jääkiekon MM 2018, jota jännitetään kiivaasti ympäri maailmaa. Toinen merkittävä tapahtuma on Buffalossa, Yhdysvalloissa järjestettävä Jääkiekon Nuorten MM 2018, johon vedonvälittäjät tarjoavat myös lukuisia vedonlyöntikohteita. Suosittelemme kuitenkin, että keskityt aina siihen sarjaan jonka tunnet mahdollisimman hyvin. Kun oma sarja on päätetty, pääset seuraavaksi siirtymään vertailemaan eri vedonvälittäjien tarjoamia kertoimia.

Älä pelaa vain 1×2 -kohteita

Suomessa suosituin tapa lyödä vetoa on perinteiseen 1×2 tapaan. Ammattimainen vedonlyöjä hyödyntää kuitenkin myös muita saatavilla olevia vetomuotoja. Jääkiekkoveikkauksessa rahakkaimpia ovat yli/alle -vedot sekä moneyline -kohteet. Voitollinen vedonlyönti perustuu matematiikkaan ja siksi maaliodotusarvon laskeminen on ensisijaisen tärkeää. Jos odotusarvo on positiivinen, peli on tuottoisaa pitkällä aikavälillä. Yli/alle -vetojen ja moneyline -kohteiden odotusarvot ovat tunnetusti paremmat kuin perinteisten 1×2 -kohteiden.

Muista vertailla eri vedonvälittäjien kertoimia

Kertoimien vertailu on yksi menestyksekkään urheiluvedonlyönnin avaintekijöitä. Miksi näin on? Yksinkertaisesti siitä syystä, että parhaat kertoimet tarjoavat suurimmat voitot. On tietenkin helpompi ajatella, että miksi käyttää aikaa ja vaivaa eri vedonlyöntisivustojen tarjoamien kertoimien vertailuun, kun vedot voisi yksinkertaisesti vain asettaa yhdeltä samalta vedonlyöntisivustolta. Kertoimien vertailu on kuitenkin ehdottoman tärkeää silloin, kun tarkoituksena on pelata voittavaa vedonlyöntiä, sillä sen avulla maksimoit sekä voiton mahdollisuudet että voittosummat. Esimerkkinä voidaan ottaa esimerkiksi se, et tuskin uutta tietokonetta hankkiessasi ostat ensimmäisen vastaantulevan tuotteen lähikaupastasi. Mitä suuremmalla todennäköisyydellä lähestyt asiaa järkevästi ja taloudellisesti ja vertaat ensin tietokoneen hintoja eri kaupoissa tai netissä. Yksi kodin hankinta ilman hintavertailua saattaa vielä

On suositeltavaa, että luot pelitilin vähintään parille, kolmelle eri parhaalle vedonlyöntisivustolle, jotka tarjoavat kaikkein säännöllisimmin markkinoiden parhaat kertoimet ja bonukset. Sama periaate siis toimii niin vedonlyönnissä kuin kasinopelaamisessakin. Ennen pelaamaan lähtemistä on tärkeää vertailla esimerkiksi parhaat kolikkopeleihin tarjottavat bonukset ja tarjoukset ja eri palveluntarjoajien arvostelut. Tällöin varmistat, että saat rahoillesi parasta vastinetta ja sen myötä miellyttävimmän pelikokemuksen.

Netin parhaat kertoimet

Kuten yllä totesimme, parhaat kertoimet löytyvät aina eri vedonlyöntisivustojen tarjontaa vertailemalla. Korkeimmat kertoimet löytyvät yleisimmin ulkomaisilta vedonlyöntisivustoilta, jota on tarjolla todella laaja valikoima. Kova kilpailu on saanut aikaan sen, että hyvien kertoimien lisäksi sivustot kilpailevat myös luotettavuudessa, käyttöominaisuuksissa ja kanta-asiakastarjouksissa. Vertailun avulla löydät myös luotettavimmat palvelut ja juuri suomalaisia pelaajia palvelevat sivustot, jotka tarjoavat myös suomenkielisen asiakaspalvelun.

Keskity siis siihen mitä osaat ja etsi aina luotettavimmat vedonlyöntisivustot ja parhaat kertoimet. Näin pärjäät vedonlyönnissä, myös jääkiekkoveikkauksessa.